Güneş Kremi Nasıl Seçilir?

Güneş Kremi Nasıl Seçilir?

 

Güneş Kremi Nasıl Seçilir?

Güneş kremi, cilt hassasiyeti yaşayan hemen herkesin en çok tercih ettiği ürünlerden bir tanesi. Özellikle de krem seçerken güneş lekelerinin etkisini ortadan kaldırmak adına tercih edilecek olan kremlerin özelliklerini titizlikle değerlendirmek gerekiyor. Siz de bu konuda en ideal alternatifleri tercih etmek istemez misiniz? O halde yapmanız gereken sadece güneş kremi konusunda başarılı bir alışveriş süreci yaşamak. Misedor ile hem ideal ürünü satın almayı öğrenecek hem de çok özel ürün seçeneklerini değerlendirebileceksiniz.

 

Güneş Kremi Nasıl Olmalı?

Güneşe karşı koruma sağlayacak bir krem tercih etmek istiyorsanız koruma faktörü ve uygulama sıklığı gibi iki temel konuyu dikkate almanız gerekmektedir. Bu nedenle de kremlerin koruma faktörü olarak kabul edilen SPF değerini incelemeniz şart. Güneş kremi satın alırken vücudun farklı bölgeleri için farklı ürünler tercih etmeniz gerektiğini de bilmelisiniz. Yüz bölgesi için kullanacağınız faktör en az 30 olmalıdır. Vücudun diğer bölgeleri için tercih edilecek olan güneş kreminde ise cilt özelliklerini de dikkate alarak faktör değeri belirlemelisiniz. Her birey için cilt hassasiyeti aynı değildir. Bu nedenle kullanılan ürünü kendi cildinizi dikkate alarak seçmenizi öneriyoruz.

 

Güneş Kremlerinin Korumsa Süresi Ne Kadar?

Güneşten korunma için seçeceğiniz kremlerin kaliteli ve kullanışlı olmasını etkileyen bir detay da koruyuculuk süresi. Bu nedenle de krem satın alırken koruyuculuk süresini titiz bir şekilde değerlendirmeye odaklanmalısınız. Genellikle 2 saatlik koruma sağlayan kremlerin bu özellikleri nedeniyle her 2 saatte 1 kez yenilenmesi çok başarılı sonuçlar getirecektir. O halde siz de Misedor ürünlerini satın alarak güneşe karşı koruyucu bir etkiden faydalanabilirsiniz.

 

Misedor, cildinizi önemseyen bakış açısı sayesinde güneş kremi tercihinizi kusursuz bir şekilde karşılıyor. Kaliteli ürün, uygun fiyat ve sıra dışı çözümler konusunda siz de Misedor ayrıcalıklarından faydalanabilirsiniz. En kaliteli güneş kremleri ve ihtiyaçlarınıza en uygun çözümler için tercihinizi yapmanın tam zamanı. Size özel bir deneyim yaşayarak kusursuzluğu yakalayın! Misedor hem kaliteli hem de insan bedenine çok iyi gelecek ürünleri sayesinde dikkatleri çekmeyi başarıyor!

Etiketler: Güneş Kremi Nasıl Seçilir?
Ağustos 23, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı