Parfüm Nasıl Sıkılır?

Parfüm Nasıl Sıkılır?

En iyi şekilde kokmanızı sağlayacak koku tüyolarında ustalaşmış olsanız bile , parfümü nereye sıkacağınızı gözden kaçırıyor olabilirsiniz. Parfümün nasıl uygulanacağını bilmek uzun süre güzel kokmanızı sağlayacaktır. İşte bu noktada parfümü nasıl sıkacağınız ile ilgili detayları öğrenerek çok daha uzun süre güzel kokmanızı sağlayacaktır.

 

Boyun

 

Muhtemelen boynunuza parfüm sıkmanız gerektiğini zaten biliyorsunuzdur ama yine de bundan bahsetmeliyiz. Cildinize sprey sıkmanın ötesinde, koku içeren bir kolye takmayı da düşünebilirsiniz. Bunlar, bir aroma içerecek ve gün boyu boynunuzun güzel kokmasını sağlayacak şekilde özel olarak yapılmıştır.

 

Saç

 

Saçınızın harika kokmasını nasıl sağlayacağınızı hiç merak ettiniz mi? Parfümü saçınıza uygulayarak kusursuz bir kokuya sahip olabilirsiniz. Bunun yanı sıra daha spesifik olarak saç parfümü kullanabilirsiniz. Saç tellerinize bir koku buğulamak, en sevdiğiniz kokunun yayılmasına yardımcı olur. Özellikle rüzgar estikçe saçınızın eşsiz bir şekilde kokmanızı sağlayabilirsiniz. Saç tellerinize zarar vermemek için özel olarak saç için yapılmış bir formül kullandığınızdan emin olun!

 

Dirsekler

 

Nabız noktaları, parfümünüzü uygularken odaklanmanız gereken anahtar noktalardır, çünkü bu alanlar ısı yayar ve bu da kokunuzun daha güçlü kokmasını sağlar. Gözden kaçırmış olabileceğiniz bir nabız noktası dirseklerinizin içidir.

 

Kulaklar

 

Odaklanmak için başka bir nabız noktası kulaklarınızın arkasıdır. Özellikle bir randevunuz varsa, kokunuzun yüzünüze odaklanmasını istediğinizden eminiz. Kapıdan çıkmadan önce parfümünüzü kulaklarınızın arkasına sıkın.

 

Dizler

 

Henüz nabız noktalarıyla işimiz bitmedi! Parfümü nereye sıkacağınızı düşündüğünüzde, dizlerinizin aklınıza hiç gelmediğine bahse gireriz. Ancak dizleriniz parfüm sıkmak için en ideal noktalar arasındadır. Dizlerinizin arkası bir nabız noktasıdır. Bu nedenle şort veya elbise giydiğinizde en sevdiğiniz kokuyu bacaklarınızın arkasına sıkın.

 

Ayaklar

 

Bacaklarınızdan bahsetmişken ayak bileklerinize de biraz parfüm sıkmalısınız. Bu, özellikle bacaklarınızın sergilenme olasılığının daha yüksek olduğu ilkbahar ve yaz aylarında geçerlidir. Bu alanda parfüm kullanmak ayak kokusunu gidermeye yardımcı olabilir.

 

Kıyafetler

 

Dışarı çıkmadan önce kıyafetlerinize parfüm sıkmıyorsanız çok şey kaçırıyorsunuz! Kumaş tipik olarak kokuyu cildinizden daha uzun süre emebilir ve sürdürebilir, bu nedenle kapıdan çıkmadan önce kesinlikle kendinize bir sprey sıkmaya değer. Sadece ipek gibi kolayca lekelenen kumaşlara parfüm sıkmaktan kaçının.

 

Bilekler

 

Boynunuz dışında, bilekleriniz parfümü nereye sıkacağınıza dair en yaygın cevaplardan biridir. Kokunuzun uzaklara gitmesine yardımcı olacak başka bir nabız noktasıdır. Ellerinizi yıkarken kokunuzu akıtmamaya dikkat edin!

 

Boğaz

 

Sizin için bir nabız noktası daha boğazınızdır. Evet, parfümü sadece boynunuza değil, özellikle boğazınızın merkezine sürmelisiniz. Bu bir nabız noktası olduğu için kokunuz bu bölgede ekstra güçlü kokar.

 

Göğüs

 

Dekolte bir üst giyiyorsanız, göğüs bölgenize parfüm sıkmayı düşünün. Bu bir nabız noktası olmasa da yine de size güzel, baştan sona bir koku vermeye yardımcı olacaktır.

 

Gövde

 

Göğsünüze benzer şekilde, gövdeniz de vücudunuzun diğer bölgeleri kadar iyi koku tutmaz, ancak bu, parfüm turları yaparken es geçmeniz gerektiği anlamına gelmez! Kısa bir üst giymeyi planlıyorsanız veya genel kokunuzu artırmaya yardımcı olmak için vücudunuzdaki başka bir alanı istiyorsanız, kesinlikle buraya spritz yapmak isteyeceksiniz.

 

Sizden ayrılmadan önce bir şeyi açıklığa kavuşturalım: Parfüm sıkılacak çok sayıda nokta olması, hepsine sıkmanın doğru olduğu anlamına gelmez. Bunun yerine, o gün ne giydiğinize ve ne yaptığınıza bağlı olarak odaklanmak için birkaç tane seçmelisiniz. 11 noktanın tümüne parfüm sıkarsanız kokunuz bunaltıcı olacaktır. Kokunuzu yaymak ve tepeden tırnağa güzel koktuğunuzdan emin olmak için boynunuza, dirseklerinize ve dizlerinize veya kulaklarınızın arkasına, göğsünüze ve ayak bileklerinize püskürtmeyi deneyin.

 

Misedor ile En Kaliteli Parfümler

 

Misedor ile kaliteli ve güvenilir parfüm çeşitlerine sahip olmak istiyorsanız doğru adrestesiniz. En güzel kokusu ile dikkat çeken parfüm çeşitlerini çok seveceksiniz. Yapmanız gereken tek şey en güzel kokuya sahip olan parfümleri sipariş vermektir.

 

Bu yazımız da ilginizi çekebilir: Parfümler Nasıl Daha Kalıcı Hale Getirilir

 

Etiketler: Misedor
Mayıs 02, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı