Bebek Şampuanı Seçerken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Bebek Şampuanı Seçerken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

 

Bebek Şampuanı Seçerken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Bebek şampuanı seçmek isteyen birer anne baba olarak bebeğinizin hassas cildini oldukça önemsiyorsunuz değil mi? O halde bebek şampuanlarında mutlaka bulunması gereken özellikleri değerlendirerek kusursuz bir sonuca ulaşmaya ne dersiniz? Misedor ailesi olarak size en kaliteli bebek şampuanlarıyla yardımcı olurken size uygun bir alışveriş imkânı da tanıyoruz. İşte bebek şampuanlarında mutlaka dikkat etmeniz gerekenler!

 

 

Koku ve Boya İçeren Bebek Şampuanı Satın Almayın

Bebek cildi, yetişkinlerle kıyaslandığında keratin miktarı daha az bir yapıya sahiptir. Bu durum enfeksiyon ve tahrişe daha yatkın olmasına yol açmaktadır. Vücudun bağışıklık konusundaki en önemli kısımlarından olan ciltte olumsuzluklara yol açmamak adına koku ve boya gibi kimyasal etkileri bulunan bebek şampuanlarını satın almamalısınız. Bebeğiniz için önemli bir risk olacak bu tür şampuanlar çeşitli alerjik reaksiyonları da tetikleyecektir.

 

 

 

 

Paraben, SLS ve SLES İçeren Ürünler Kullanmayın

Bebek bakım ürünlerinde çok tercih edilen ve sağlık açısından risklere neden olan kimyasallardan biri de parabendir. Paraben koruyucu amaçlı bir unsur olarak tercih edilmektedir. Ancak parabenin bebek vücudunda toksik etki yaratabileceğini ifade etmek şart. Cilt yapısına ciddi manada zarar verecek olan parabeni içeren ürünleri kullanmamalısınız. Aksine organik içeriğiyle dikkat çeken şampuanları seçmek çok daha ideal olacaktır. Misedor Bebek Şampuanı'nda Paraben, SLS ve SLES bulunmaz. Hayvanlar üzerinde test edilmez. Bebekleriniz için rahatlıkla kullanabilirsiniz..

 

 

Bebeğiniz için Şampuan Satın Alırken Bilmeniz Gerekenler

Şampuan bebeğinizin cildini temizlemek ve sağlıklı olmasını sağlamak adına oldukça önemli. Ancak seçeceğiniz şampuanın özellikleri bebeğinizin yaşamını doğrudan etkileyecektir. Bu nedenle ambalajıyla göz alıcı bir ürüne dönüşen şampuanlar yerine formülüyle dikkat çeken ürünleri tercih edin. İşte bir bebek şampuanı seçiminde mutlaka dikkat edilmesi gerekenler!

  • Bebek cildine ve saçına zarar vermeyecek şampuanları tercih edin,

  • Bebek şampuanının göz yakmamasını önemseyin,

  • pH değeri 7,5 olan şampuanları kullanın,

  • Alerjen kimyasallar içeren şampuanları satın almayın,

  • Alkol içermeyen şampuanları tercih ederek vücudun sağlıklı kalmasını destekleyin,

  • Sabun ve deterjan oranı en alt seviyede olan bebek şampuanlarını satın alın.

 

Tüm bu özellikleri taşıyan bebek şampuanı olan Misedor Missbaby Bebek ürünlerini tercih edin!

 

 

Etiketler: Bebek Şampuanı Seçerken Nelere Dikkat Etmelisiniz?
Temmuz 26, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı