Misedor Oda Kokusu ve Çamaşır Spreyi Çeşitleri

Misedor Oda Kokusu ve Çamaşır Spreyi

 

Misedor Gold Amber Oda ve Çamaşır Parfümü 330 ml

 

Gold Amber’in eşsiz kokusu, balmumu ve vanilyanın eşsiz karışımıyla doğanın sakinliğini ve ferahlatıcı etkisini odalarınıza taşıyor. Misedor Gold Amber koku olarak çok keskin ve çok kalıcı bir kokuya sahiptir. Bu bakımdan dünya üzerinde koklayabileceğiniz belki de en güzel kokular arasında yer alır. Misedor Gold Amber Oda ve Çamaşır Spreyi ile eşsiz amber kokusunu daha geniş alanlara taşıyabilirsiniz.

 

Buraya Tıklayarak Ürüne Ulaşabilirsiniz.

 

 

 

 

Misedor Beyaz Sabun Oda ve Çamaşır Parfümü 330 ml

 

Misedor Beyaz Sabun Oda ve Çamaşır Spreyi ile evinizin dört bir yanında oluşan beyaz sabun kokusunun verdiği temizlik hissi size ferah ve temiz bir ortam sunacak.

 

Buraya Tıklayarak Ürüne Ulaşabilirsiniz.

 

 

 

 

Misedor Gül Bahçesi Oda ve Çamaşır Parfümü 330 ml

 

Misedor Gül Bahçesi Oda ve Çamaşır Spreyi ile güllerin doğadan gelen taze esintisini evinize getirirek, evinizin tüm odalarının ve yumuşak yüzeylerin ferah kokmasını sağlar. Hem hava hem de kumaş yüzeylerde kullanım için uygundur.

 

Buraya Tıklayarak Ürüne Ulaşabilirsiniz.

 

 

 

Misedor Lavanta Oda ve Çamaşır Parfümü 330 ml

 

 

Misedor Lavanta Oda ve Çamaşır Spreyi’ni evinizin her yerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Lavanta kokusunun en belirgin faydaları sinir sistemi üzerinde görülüyor. Sakinleştirici ve yatıştırıcı bir etki uyandırarak stres, kaygı, depresyon ve yorgunluk gibi rahatsızlıkların azaltılmasında yardımcı oluyor. Odalarınızda, kıyafetlerinizde, perdelerde, koltuklarda ve daha bir çok alanda Lavanta nın o eşsiz kokusunu hissedin..

 

 

Buraya Tıklayarak Ürüne Ulaşabilirsiniz.

 

 

 

Misedor Floral Soft Oda ve Çamaşır Parfümü 330 ml

 

Misedor Floral Soft Oda ve Çamaşır Spreyi; Oda, ortam ve çamaşırlarınızda kolaylıkla kullanabileceğiniz bir Yumuşatıcı kokusudur.

 

 

Buraya Tıklayarak Ürüne Ulaşabilirsiniz.

 

 

 

Misedor Saray Çiçeği Oda ve Çamaşır Parfümü 330 ml

 

 

Misedor Saray Çiçeği Oda ve Çamaşır Spreyi, özellikle egzotik çiçek ve kalıcı koku sevenlerin ilk tercihi olacaktır. Balta girmemiş Egzotik ormanlarda yetişen birbirinden farklı çiçek ve meyve ağaçlarının uyumla harmanlandığı ve özel tasarlanan parfümsü esansın ortama yayılan enfes kokusu, ürünü sizlerin vazgeçilmezi haline getiriyor.

 

 

Buraya Tıklayarak Ürüne Ulaşabilirsiniz.

 

 

 

Misedor Marine Oda ve Çamaşır Parfümü 330 ml

 

Misedor Marine Oda ve Çamaşır Spreyi ile deniz esintilerinin doğayla birleştiği yumuşak havasını yaşam alanlarınıza taşıyabilirsiniz. Marine oda spreyi, özel formülü, deniz esintilerinden gelen ferah ve taze kokusuyla ev ve ofis ortamlarınız için ideal kokular oluşturmanıza yardımcı oluyor. Oda spreyinizi aynı zamanda; kumaş, perde, örtü ve halılarınızı kokulandırmak için kullanabilirsiniz.

 

 

Buraya Tıklayarak Ürüne Ulaşabilirsiniz.

 

 

Misedor Oriental Mix Oda ve Çamaşır Parfümü 330 ml

 

Misedor Oriental Mix Oda ve Çamaşır Spreyi, ferahlığı bulunduğunuz her yerde hissetmeniz için özel olarak üretildi. Sprey ile kullanım kolaylığı sağlayan Misedor oda ve çamaşır kokusu, tüm yaşam alanlarına ve havlu, kumaş gibi tekstil ürünlerine uygulanabilir.

 

 

Buraya Tıklayarak Ürüne Ulaşabilirsiniz.

 

 

Misedor Vanilya Oda ve Çamaşır Parfümü 330 ml

 

Hep buram buram kokan ve hiç solmayan çiçekler olsun isteriz ya, Vanilya işte öyle bir tasarım. Yoğun aroması ile bilinen Limon çiçeklerine, Bergamot’un Akdeniz'den gelen harika kokusu akseder ve kimyonun cazibesi ile yoğunluğu, kendisini hemen hissettirir. Dağ orkidelerinin zirvelerden uçup gelen dingin kokusuna, Yasemin'in zarif esintileri karışır ve Karamel ile harmanlanan Vanilya çubukları muazzam bir eda ile kokunun merkezine yerleşir. Alt notlara doğru tatlı tatlı yayılan Paçuli çiçekleri, Sedir ağacının sevilen aroması ile Vanilya etkisini gösterir. Tarçın kabuğunun sevilen kokusu ile yayılan mistik notlar, balın şekerli ve oldukça bilindik aromasını da barındırır.

 

 

 

Buraya Tıklayarak Ürüne Ulaşabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

Etiketler: Misedor Oda Kokusu ve Çamaşır Spreyi Çeşitleri
Şubat 17, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı