Parfüm De Edp Ne Demek?

parfum-de-edp-ne-demek

 

Parfüm, kadın ve erkeklerin güzel kokmak için tercih ettiği kozmetik ürünler arasında yer almaktadır.  Bir koku seçmek çok kişisel bir meseledi. Bu, yeni bir imza kokusu oluşturmayı, ardından Eau De Parfum (EDP) ile Eau De Toilette (EDT) ve hatta bazen Parfum ve Intense varyantlarının şifresini çözmeyi içerir.

 

EDT ve EDP terimlerini anlamak, bir parfümün yoğunluğu, fiyatı ve uzun ömürlülüğü hakkında yararlı ipuçları sağladıkları için yeni bir koku arayışında başlamak için mükemmel bir yerdir. Bir EDP ve EDT arasındaki temel fark, bir parfümün kokusunun ne kadar süre dayanabileceği konusunda büyük bir rol oynayan mevcut koku yağı konsantrasyonudur. Bir Eau De Toilette, tipik olarak %15-30 içeren ve 8-10 saate kadar dayanabilen bir Eau De Parfum ile karşılaştırıldığında, yaklaşık 4-6 saat süren yaklaşık %8-15 koku yağı içerir. EDP ​​kokuları genellikle daha ağır moleküller veya burun için daha güçlü ve daha cesur olan parfüm notaları içerir. Bu da kokunun silajını ve ömrünü uzatır.

 

Parfümünüzün Daha Uzun Ömürlü Olmasını Nasıl Sağlarsınız?

 

Parfümünüzün cildinizde uzun süre kalıcı olmadığını mı düşünüyorsunuz? İşte gün boyu harika kokmaya devam edebilmeniz için ömrü artırmanın birkaç yolu. Şaşırtıcı gelebilir. Ancak giyim anahtar olabilir. Birkaç gün önce giydiğiniz bir ceketin üzerinde neden hala parfüm kokusu alabildiğinizi hiç merak ettiniz mi? Eşarbınıza, ceketinize veya herhangi bir giysinize bir veya iki karşı konulmaz misk özü püskürtün, imza kokunuzu günlerce sizinle birlikte tutacaktır. Koku molekülleri, malzemelere sabitlenmekle gurur duyarlar, bu nedenle, bir süre geçtikten sonra bile o güzel kalp ve temel parfüm notalarını koklamaya devam edersiniz.

 

Kadın ve erkek parfümünü saçınıza omuzlarınıza ve göğsünüze uygulamak, etrafınıza ve yanlarından geçerken yakın çevrenizdekilere kokunuzu duyurmanızı sağlayacaktır.   Giysilerinizin lekelenmesini veya zarar görmesini önlemek için malzemeye çok yakın püskürtmemeye dikkat edin. Ayrıca, önce görülmenin, önce koklanmaktan daha iyi olduğunu unutmayın! Bu nedenle, en sevdiğiniz kokuyu çok fazla uygulamak söz konusu olduğunda dikkatli olun. Cildinize ne kadar sürdüğünüze bağlı olarak, giysilere 2-3 püskürtme yeterli olacaktır.

 

Kokunuzun ömrünü uzatmanın ilk adımı, kokunuzu katmanlara ayırmaktır! Tıpkı en sevdiğiniz gardırop eşyalarınızı üst üste koymaya geldiğinizde yaptığınız gibi.  Uzun süre kalıcı bir koku için belki de en bariz tercih, daha güçlü bir kokuya sahip bir parfüm seçmektir.

 

En Kaliteli Parfüm Çeşitleri

 

Kaliteli ve güvenilir parfüm çeşitlerine sahip olmak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Misedor ürünlerini detaylıca inceleyerek tek tıkla bu ürünlere sahip olabilirsiniz.

 

Bu yazımız da ilginizi çekebilir: Parfüm Nasıl Sıkılır?

 

Etiketler: Misedor
Mayıs 15, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı